Ποιοι είμαστε

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Πιπίτσα Γούλα βρίσκεται ανελλιπώς στην πρώτη γραμμή του χώρου της εκπαίδευσης για περισσότερα από 25 χρόνια παρέχοντας μαθήματα Αγγλικών για όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες.

Ο επαγγελματισμός, η υπευθυνότητα καθώς και η στοχευμένη προσέγγιση των μαθητών – σπουδαστών μας, τόσο συλλογικά όσο και εξατομικευμένα, αποτελούν το εχέγγυο μιας επιτυχημένης πορείας για την επίτευξη των στόχων μας.

Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας, τα οποία αγγίζουν το 100% σε όλα τα επίπεδα των εξετάσεων αποτελούν την αδιαμφισβήτητη σφραγίδα της επιτυχίας μας.

Ο στόχος μας

Στόχος μας και βασική αρχή μας είναι να μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις μας στους μαθητές –σπουδαστές μας, βοηθώντας τους παράλληλα να διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες.

Η γλώσσα άλλωστε και η εκμάθηση αυτής δεν είναι ούτε πρέπει να αποτελεί στεγνή γνώση. Είναι παράθυρο στον κόσμο, διαβατήριο.

Για τον λόγο αυτό δίνουμε μεγάλη έμφαση στη χρήση διαδραστικού υλικού καθώς και στην υλοποίηση project ψυχαγωγικού περιεχομένου ( ταινίες, μουσική κτλ).

ΠΑΡΟΧΕΣ

Διδακτικό προσωπικό πάντα δίπλα σου

Διδασκαλία στην τάξη κάτω από ομαδικό πνεύμα και συνεργασία. Ενίοτε όποτε χρειαστεί υπάρχει η δυνατότητα των support lessons(εξατομικευμένη βοήθεια).

Η χρήση διαδραστικού υλικο, υπολογιστών με πολλές έξτρα ασκήσεις για όλα τα επίπεδα (junior/senior/advanced και φυσικά για όλα τα πτυχία) για επιπλέον εξάσκηση και πρακτική είναι ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ σε καθημερινή βάση.

Ταινίες – Τραγούδι

Projects πάντα μέσα στο πρόγραμμαγια την διεύρυνση του ορίζοντα του κάθε μαθητή.

Ατομικές καρτέλες παρακολούθησης και βελτίωσης προόδου.

“Η Γλώσσα δεν είναι στεγνή γνώση.
Είναι παράθυρο στον κόσμο.
ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ”

Γούλα Πιπίτσα, Co-Founder

55000
ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ
54000
ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ
25
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
215
COMPLETE COURSES